Hosted Exchange 2016

“Hosted Exchange 2016 professioneel, veilig, betrouwbaar, functioneel en zeer betaalbaar.”

Met Hosted Exchange 2016 van LaNouvelle Automatisering, kunt u overal werken, uw data is veilig, uw e-mail, agenda en contacten zijn altijd en overal supersnel benaderbaar.

Waarom Hosted Exchange?

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2016. Naast normaal e-mailverkeer biedt hosted exchange de mogelijkheid om agenda’s en contact personen, notities, taken bij te houden en eventueel te delen met anderen. Al uw gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid mobiele apparaten (PDA’s, Smartphones en Apple Iphone) te koppelen aan de Hosted Exchange omgeving. Op deze manier kunt u altijd en overal over uw gegevens beschikken.

De mogelijkheden en prijzen van Hosted Exchange 2016

Hosted Exchange op uw BlackBerryBlackBerry Hosted Exchange blackberry_logo

Heeft u een BlackBerry met internet verbinding? U heeft GEEN duur Blackberry Enterprise abonnement bij uw telefoon provider te nemen om onze Hosted Exchange Blackberry dienst te kunnen gebruiken! Dan is het mogelijk uw BlackBerry te verbinden met ons Hosted Exchange Platform! U kunt gebruik maken van de volledige functionaliteit van Hosted Exchange.

Meer Informatie

Voor meer informatie en prijzen kunt u hier klikken